1. Hem
 2. /
 3. Byggtjänster
 4. /
 5. Parkett / Laminat läggning från 16m2 till 25m2

Parkett / Laminat läggning från 16m2 till 25m2

Idag är det mer eller mindre standard med flyttande klickgolv. Klickgolv finns som parkett eller laminatgolv. Parkettgolv har en yta som är av äkta trä, laminatgolv har en plastfilm som yta. Ett parkettgolv känns lite varmare att gå på medan ett laminatgolv kan vara mer kall.

Det är svårt att välja golv, hur ser rummet ut? vilken färg osv. En sak är säker, ditt nya golv kommer att förändra hela ditt rum. Golvet är också det som slits snabbast, därför är det viktigt att tänka på vilket typ av golv du ska ha i vilket rum. När du köper ett golv kan du välja mellan en mängd olika material, varje typ av material har sina egna fördelar och nackdelar. Var uppmärksam inte bara på golvets utseende. Det är viktigt att vara uppmärksam på hur starkt golvmaterialet är, vilken typ av vård det behöver och hur man rengör det ordentligt.

Antal
Kategori: Byggtjänster
BESKRIVNING

Följande ingår:

 • Arbete
 • Montering av foam
 • Läggning av klickgolv

Följande ingår ej:

 • Bortforsling av material

För att vi ska kunna utföra vårt jobb så snabbt som möjligt och för att undvika extra kostnader ska det vara fritt där golvet ska läggas och att det finns ett utrymmer där man kan såga golvet. Arbetstiden är uträknat efter villkoret ovan. Om villkoret inte är uppfyllt kan tiden behövas bokas om.

Vi kan köpa golvet efter önskemål av Kund. I annat fall ska golvet finnas på plats senast 1 dag innan arbetet påbörjas, detta för att golvet måste anpassas till rumstemperaturen. Räkna alltid med minst 10% spill på allt material. Saknas materialet vid arbetets start tillkommer en kostnad på 1200kr och arbetet måste bokas om. Om du vill köpa ditt material själv meddela det under mer information i offertförfrågan.

Observera att vi inte kan ta på oss garantifrågor på materialet när kunden själv införskaffar material.

Ta en bild där du vill att ditt golv ska monteras och skicka till oss vid offertförfrågan.

Bilden bifogar när du kommer till steget Din offertförfrågan
Bilden bifogar när du kommer till steget ”Din offertförfrågan”

Nödvändiga material:

 • Foam
 • Parkett/laminat golv

Material som ingår:

 • Foam

Vill du dölja glipan mellan golvet och väggen bör du välja:

RELATERADE PRODUKTER
Meny